marteling

harde marteling movies

Porno Links

Blonde slavin

Blonde slet vastgeketend, eens kijken hoeveel dagen ze dit volhoudt voordat ze bewusteloos raakt, binnen zit de meester genietend te kijken, af en toe ook maar eenpak rammel!

Zweep klapjes

Meester met erg onderdanige slettebak, kickt op schreeuwende slavinnen, dus hij slaat ze steeds harder, hij krijgt er zelfs een harde van, ja ze mag zo gaan pijpen!

2 lekkere slavinnen

Al tijden zijn de slavinnen vastgeketend en de meester filmt deze wanhopige slavinnen, wat een geile mokkels die komen hier de kelder nooit meer uit, voor zijn plezier alleen.

Harde bdsm

Moie blonde slavin laat zich graag misbruiken maar deze abused blondje moet deze keer echt janken van de pijn, het is haar verdiende straf ze moet leren beter te gehoorzamen slet!

Jankende slavin

Agressieve meester gaat met zwepen en kettingen zo hard tekeer, dat ze jankt van de pijn, zo deze luistert nu wel, en kan ze als hoer gaan werken!

Master geeft les

Slavin in opleiding is al wat gevorderd, maar vandaag kijkt de meester of ze ook tot blauw aan toe geslagen kan worden zonder te protesteren, dan zijn we al een stuk verder!

Blondje misbruikt

Lekkere blonde slavin krijgt een harde les van de meesteres haar subje in opleiding krijgt er flink van langs en dit is maar haar tweede les, het wordt nog veel strenger in deze film!

Magere slavin

Uitgehongerde slavin hangt al dagen buiten aan het houten kruis, de meester wil haar eerst eens uithongeren voordat hij haar gaat neuken, hou houdt niet van dikke sletjes!